Klimaanlæg, varmepumper, køle- og fryserum og mange andre produkter kræver at det sættes op af et autoriseret kølefirma. Hos Dansk Køle- & Klimateknik har I muligheden for at få en professionel samarbejdspartner til eftersyn af Jeres produkter.

Hvis ikke dette er tilfældet kan det have konsekvenser for dit produkt, da der kan opstå fejl under monteringen, hvilket også kan have konsekvenser for medarbejderne der omgås i et dårligt indeklima.

Derfor får du hos Dansk Køle- & Klimateknik ikke blot en autoriseret samarbejdspartner, men også mulighed for lovpligtige eftersyn og generel service, når det passer jer bedst.

Læs her ti kolde kendsgerninger i forbindelse med eftersyn af produkter HER

 

Et eksempel kan være varmepumper, disse kræver ikke den store vedligeholdelse. Man skal sørge for at holde udendørsdelen fri for alt for mange blade for ikke at stoppe ventilatoren til. Derudover er det en god ide at støvsuge støvfilterene en gang imellem. Indeholder varmepumpen mere end 1 kilo kølemiddel, anbefales der et eftersyn en gang om året, hvilket vi selvfølgelig er mere end behjælpelige med. Dette sikre først og fremmest varmepumpens levetid, og effektivitet.

 

Bestil dit eftersyn nu og aftal den tid der passer dig bedst

Send forespørgsel