Solceller & Solcelleanlæg

Med et solcelleanlæg fra Dansk Køle- & Klimateknik sikre du dig en engageret partner i købet af Jeres nye solcelleanlæg. Vi er ISO 9001 certificeret, som sikre dig markedets absolut højeste servicekvalitet, samt ekspertise, og at arbejdet udføres efter lovens regler. Vi garanterer den bedste og nyeste celleteknologi fra hovedsagligt europæiske leverandører.

Solceller er en af de mest grønne og miljøvenlige energikilder, du som forbruger kan vælge at investere i. Solceller er en støjfri og forureningsfri energikilde, som tilmeld resulterer i store besparelser på din elregning. Hvis du ønsker at spare penge på elregningen og erstatte din nuværende løsning med grøn og CO2-neutral strøm, så er solceller det helt rigtige valg for dig. Det forøger tilmeld boligens markedsværdi

Husk at vi har døgnservice ugens 7 dage 365 dage om året, så vi er aldrig længere væk end den nærmeste telefon. Vi hjælper – og monterer for over hele landet.

 

Hvordan fungerer solceller?

Mange tror, at solceller kun producerer strøm, når der er sol. Rent faktisk fungerer det således, at solcellerne kun har brug for dagslys for at kunne producere strøm – det betyder, at solcellerne også producerer strøm, når der eksempelvis er overskyet.

Når dagslyset rammer solcellerne, omdanner solcellerne denne energi til strøm, som du kan anvende i din husholdning. Den overskydende strøm, som du ikke selv forbruger, bliver solgt videre på el-nettet, så du samtidigt tjener penge på den strøm, du ikke selv kan forbruge.

solcelle

BOSCHLGO

Vores Monocrystalline solcellemoduler tilbyder imponerende funktioner, herunder:

– Fremragende kvalitet sikres ved brug af de bedste europæiske standardkomponenter
–  Bæredygtig produktion og langsigtet stabilitet sikrer værditilvækst
–  Højere specifikke ydelser takket være positiv strømsortering
 3BB Bosch kvalitetsceller produceret på egen fabrik
–  Komplette Bosch solcelle moduler – Made in Germany
–  Bosch Brand – Borger for kvalitet
–  Fabriksgaranti udstedes direkte til slutbrugeren

Send forespørgsel

_________________________________________________________________________________________________