Opvaskemaskiner

Opvaskemaskiner

Vi leverer komplette opvaskeløsninger til større – og mindre køkkener, som strækker sig til alt fra hoteller, hospitaler, offentlige institutioner til plejehjem og restauranter mm. Vi er ISO 9001 certificeret og FAGOR partner her i landet, som sikre dig markedets absolut højeste servicekvalitet, og ekspertise. Vi har mere end 30 års erfaring inden for storkøkkenudstyr og benytter udelukkende topprofessionelt kvalitetsudstyr fra hovedsagligt europæiske leverandører. Dette garanterer markedets effektiveste maskiner.

Vores opvaskemaskiner findes i flere modeller, herunder hætte- eller underbordsmodeller, samt glas opvaskere. Maskinerne fås med alt fra 1-3 vaskeprogrammer med en produktion fra 40-60 kurve/timen. Hættemodellerne er praktiske i tilfælde, hvor der ikke er plads til en tunnelopvaskemaskine eller behov for dette. Hætteopvaskemaskiner fås endvidere som gasmodel.

Husk at vi har døgnservice ugens 7 dage 365 dage om året, så vi er aldrig længere væk end den nærmeste telefon. Vi hjælper – og monterer for over hele landet.

industriopvaskemaskiner og hætteropvaskemaskiner

Opvaskemaskiner & Hætteopvaskemaskiner. Vi leverer opvaskemaskineløsninger til større og mindre køkkener.  Hætteopvaskemaskiner er praktiske hvor der ikke er plads til en tunnelopvaskemaskine eller behov for dette.  Hætteopvaskemaskiner fås endvidere som gasmodel.

Ring 70 20 38 00 og hør om vores løsninger