Forside

Gode tilbudVi har fantastisk gode FAGOR Steamere og FAGOR konvektovne til fantastiske priser. Få et godt tilbud og spar MANGE penge.

Spar pengeDu kan spare mange penge med en varmepumpe i huset. Vi er medlemmer af Varmepumpeordningen. Din kvalitetsgaranti !

VinskabeVi er leveringsdygtige i præsentable og smukke displaykøleskabe og vinskabe til restauranter og barer både i stål og andre materialer

Opvaskemaskiner

Opvaskemaskiner

Vi leverer komplette opvaskeløsninger til større – og mindre køkkener, som strækker sig til alt fra hoteller, hospitaler, offentlige institutioner til plejehjem og restauranter mm. Vi er ISO 9001 certificeret og FAGOR partner her i landet, som sikre dig markedets absolut højeste servicekvalitet, og ekspertise. Vi har mere end 30 års erfaring inden for storkøkkenudstyr og benytter udelukkende topprofessionelt kvalitetsudstyr fra hovedsagligt europæiske leverandører. Dette garanterer markedets effektiveste maskiner.

Vores opvaskemaskiner findes i flere modeller, herunder hætte- eller underbordsmodeller, samt glas opvaskere. Maskinerne fås med alt fra 1-3 vaskeprogrammer med en produktion fra 40-60 kurve/timen. Hættemodellerne er praktiske i tilfælde, hvor der ikke er plads til en tunnelopvaskemaskine eller behov for dette. Hætteopvaskemaskiner fås endvidere som gasmodel.

Husk at vi har døgnservice ugens 7 dage 365 dage om året, så vi er aldrig længere væk end den nærmeste telefon. Vi hjælper – og monterer for over hele landet.

industriopvaskemaskiner og hætteropvaskemaskiner

Opvaskemaskiner & Hætteopvaskemaskiner. Vi leverer opvaskemaskineløsninger til større og mindre køkkener.  Hætteopvaskemaskiner er praktiske hvor der ikke er plads til en tunnelopvaskemaskine eller behov for dette.  Hætteopvaskemaskiner fås endvidere som gasmodel.

Ring 70 20 38 00 og hør om vores løsninger

Restaurationsudstyr

Restaurationsudstyr

Hos Dansk Køle- & Klimateknik er vi specialister i alt restaurationsudstyr. Med mere end 30 års erfaring inden for æstetiske og praktiske løsninger, kan du trygt overlade denne opgave til os. Vi er ISO 9001 certificeret og er derfor godkendt til at arbejde med køleteknik i flere brancher. Vi benytter udelukkende topprofessionelt kvalitetsudstyr fra hovedsagligt europæiske leverandører.

Husk at vi har døgnservice ugens 7 dage 365 dage om året, så vi er aldrig længere væk end den nærmeste telefon. Vi hjælper – og monterer for over hele landet.

Vi er leveringsdygtige i specialdesignet, præsentabelt og luksuriøst inventar til restauranter, barer og hoteller i både stål og andre materialer. Vi kommer ud – måler op, rådgiver og finder i fællesskab en tilfredsstillende løsning. I samarbejde med vores underleverandører sørger vi for at alting klapper som det skal og at den færdige opgave præsenteres på en smuk og æstetisk måde.

Hos Dansk Køle- Og Klimateknik ApS er vi specialister i restaurationsudstyr.
Æstetiske og praktiske løsninger

Vaskemaskine og vaskerier

Vaskemaskine og vaskerier

Vi leverer komplette vaskeriløsninger til alt fra boligforeninger, hoteller, hospitaler, offentlige institutioner, plejehjem, idrætsklubber til rideskoler og landbrug mm. Vi er ISO 9001 certificeret, som sikre dig den rette ekspertise. Vi benytter udelukkende topprofessionelt kvalitetsudstyr fra hovedsagligt europæiske leverandører, som netop garanterer markedets effektiveste maskiner.

Husk at vi har døgnservice ugens 7 dage 365 dage om året, så vi er aldrig længere væk end den nærmeste telefon. Vi hjælper – og monterer for over hele landet.

Vi er førende inden for såvel professionelle- som semiprofessionelle vaskemaskiner. Se udvalget herunder.

LB-10 ME

Til vask med 10-25 kg

LB-25 MP E

Til vask med 18-25 kg

LA-60 MP

Til vask med 40-60 kg

LA-120 MP

Til vask op til 120 kg

LBS/E-16 MPP

LBS/E-16 MPP
(set fra siden)

LBS/E-27 MPP

LA-8 M E & LA-8 M E INOX

Med LBS/E-16 MPP og den større model: LBS/E-27 MPP kan du lægge det snavsede tøj ind af døren i den ene side af vaskemaskinen og tage det ud af døren i den anden side efter endt vask. Snavset og rent vasketøj – holdes derved adskilt

(Sokkel med praktisk tippesystem til fyldning og tømning af maskinen. Fås til LA-60 MP & LA-120 MP)

FAGOR professionelle tørretumblere Udviklet til fællesvaskerier, institutioner, hoteller, restauranter og industrien og med valgfri opvarmning med el, gas eller damp. Tørretumblerne forefindes i 8 standardmodeller med kapacitet på 10, 16, 28, 37, 45, 60, 83 og 127 kg og tidsstyringsprogram eller med mikroprocessor med 10 standardprogrammer + et variabelt program og afkølingsprogram. I FAGOR’s vaskerisortiment indgår endvidere – strygeruller i bredder fra 1,0 op til 3,2 meter – strygeborde med dampstrygejern – damppresser – dampkabiner FAGOR semiprofessionelle tørretumblere Udviklet til mindre institutioner, hotellerog restauranter med kapacitet 8 kg og udført med kabinet og tromle i rustfri stål. 4 tørringsprogrammer og afkølings- program.

SR/E-8 & SR/E8 INOX

SR/E-13 10-13 kg

SR/E-23 23-31 kg

SR/E- 40 MP 40-60-80 kg

SF/V-120 MP TILT 40-60-80 120 kg.

CLS/E-8 M – (Vasketårn m. tumbler)

Centrifuge

CE 9 (9 kg tøj) CE 15 (15 kg tøj)

Strygeruller / Koldruller m.m

Strygerulle 35 cm

Strygerulle 50 cm

Strygerulle 60- 80 cm

Storkøkkener

Storkøkkener

Dansk Køle- & Klimateknik er specialister i totalløsninger til større køkkener. Vi er ISO 9001 certificeret, og er derfor godkendt til at arbejde med køleteknik i flere brancher og at arbejdet udføres efter lovens regler. Vi benytter udelukkende topprofessionelt kvalitetsudstyr fra hovedsagligt europæiske leverandører. Vi er autoriseret FAGOR partner her i landet, og kan derfor tilbyde noget af det bedste udstyr til storkøkkener, uanset om der skal bruges el, naturgas eller bygas.

Vi har mere end 30 års erfaring inden for branchen, og tilbyder os gerne som hovedentreprenør inden for såvel totalløsninger inden for køle- og frostanlæg, storkøkkener til både kolde – og varme køkkener, barer, kantiner, plejehjem, offentlige institutioner, hoteller mm.

Husk at vi har døgnservice ugens 7 dage 365 dage om året, så vi er aldrig længere væk end den nærmeste telefon. Vi hjælper – og monterer for over hele landet.

Dansk Køle- & Klimateknik er specialister i totalløsninger til større køkkener. Vi samarbejder med Fagor, et af verdens største køkkenfirmaer med 1300 ansatte. I samarbejde med kunden finder vi den bedste løsning til kundens behov og står for alt fra A til Z.

Fagor 700 serien

klik på billedet for at downloade pdf

Fagor 900 serien

klik på billedet for at downloade pdf

Fagor ovne

klik på billedet for at downloade pdf