Kølerum

Kølerum

Vi leverer færdige kølerumsløsninger. Kontakt venligst Dansk Køle & KLimateknik for tilbud

Isocab kølerumsløsninger til restauranter og institutionskøkkener fra Dansk Køle & Klimateknik
Vi opbygger komplette Isocab rumløsninger til restauranter, institutionskøkkener m.m.

Download vores brochure. Klik på billedet til venstre

Klik her og downloade Pdf om kølerum

Minibox er ideelle til opbevaring af levnesmidler og let fordærvelige varer i restauranter, apoteker, laboratorier, sygehuse, slagterier, bagerier og blomsterforretninger. Ja enda i private husholdninger.

Download vores brochure. Klik på billedet til venstre

Klik på Produktbillederne for mere information (åbner nyt Pdf-vindue)

Moeskjaer Nordic

Moeskjaer Nordic

Se Moeskjaer Nordics folder her
(Pdf-Fil, åbner i et nyt vindue)

Se priser fra Moeskjaer Nordic her
(Pdf-fil åbner i et nyt vindue)

Storkøkkener

Storkøkkener

Dansk Køle- & Klimateknik er specialister i totalløsninger til større køkkener. Vi er ISO 9001 certificeret, og er derfor godkendt til at arbejde med køleteknik i flere brancher og at arbejdet udføres efter lovens regler. Vi benytter udelukkende topprofessionelt kvalitetsudstyr fra hovedsagligt europæiske leverandører. Vi er autoriseret FAGOR partner her i landet, og kan derfor tilbyde noget af det bedste udstyr til storkøkkener, uanset om der skal bruges el, naturgas eller bygas.

Vi har mere end 30 års erfaring inden for branchen, og tilbyder os gerne som hovedentreprenør inden for såvel totalløsninger inden for køle- og frostanlæg, storkøkkener til både kolde – og varme køkkener, barer, kantiner, plejehjem, offentlige institutioner, hoteller mm.

Husk at vi har døgnservice ugens 7 dage 365 dage om året, så vi er aldrig længere væk end den nærmeste telefon. Vi hjælper – og monterer for over hele landet.

Dansk Køle- & Klimateknik er specialister i totalløsninger til større køkkener. Vi samarbejder med Fagor, et af verdens største køkkenfirmaer med 1300 ansatte. I samarbejde med kunden finder vi den bedste løsning til kundens behov og står for alt fra A til Z.

Fagor 700 serien

klik på billedet for at downloade pdf

Fagor 900 serien

klik på billedet for at downloade pdf

Fagor ovne

klik på billedet for at downloade pdf